Vaccinul pentru bebe. Pro sau contra?

Vaccinul Pentru Ebe

Stim toti ce este un vaccin si ca acesta ajuta la imunizarea organismului celui mic. Totusi, stim cu adevarat care sunt riscurile vacinarii?
In ultima vreme a inceput sa creasca numarul parintilor care isi pun din ce in ce mai multe intreabri despre reactiile post-vaccinale care pot aparea la bebelusi.
Totusi, tu stii cat de riscant este vaccinul pentru bebe sau cat de riscant este sa lipsa vaccinului bebelusului?
Pana la varsta de 14 ani, copilul tau este vaccinat si imunizat anual. Cel putin 38 de vaccinuri.

Vaccin Bebelusi

Cateva dintre miturile legate de vaccinul la bebelusi:
1. Vaccinul contine toxine – toti stim ca vaccinul contine virusuri sau bacterii pentru imunizare, dar putini dintre voi stiti ca in compozitia acestuia se afla si aluminiul. Totusi, specialistii ne asigura ca acesta este injectat intr-o cantitate foarte mica si ca nu dauneaza organismului.
2. Daca bebelusul este racit, nu are voie sa faca vaccinuri – Vaccinul se poate administra chiar daca bebelusul este usor racit, cu conditia ca doctorul sa stie daca pot aparea reactii adverse.
3. Vaccinurile ofera protectie 100% – Daca faci bebelusului tau un vaccin sa nu te astepti ca sa fie total ferit de acea boala. Vaccinurile nu ofera protectie 100%, ci doar 75-80%, deci micutul tau este inca expus 20%.

Tu ce alegi? Esti pro sau contra vaccinului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *