Cum comand

Cum pot comanda produsele Marvis?

Prin comanda online.

Comada online se face astfel:
1. In meniul de sus puteti vizualiza toate categoriile. Daca stiti deja denumirea produsului cautat il puteti gasi mult mai usor prin folosirea casutei Cauta.
Dupa ce v-ati decis asupra produsului, va alegeti culoarea, (in cazul in care produsul este disponibil pe mai multe culori), iar apoi la cantitate veti selecta numarul de produse dorite, apoi apasati Adauga in cos.
2. Dupa ce ati comandat produsul, acesta va fi trimis in cosul dumneavoastra si veti primi o indicatie ca acesta a fost adaugat in cos, la fel se va intampla la fiecare produs comandat. Daca doriti sa mai cautati si alte produse apasati pe butonul Continua cumparaturile.
3. Dupa ce ati terminat cumparaturile, toate produsele comandate vor fi gasite in cosul de cumparaturi, daca asta este tot ce cautati apasati butonul Finalizeaza comanda.
4. Pe pagina Finalizeaza comanda veti putea comanda fara cont, ca si vizitator sau daca doriti sa aveti un cont va puteti inregistra apasand pe Contul meu, astfel toate datele despre comanda dumneavoastra vor fi stocate si accesate de dumneavoastra oricand, daca aveti deja un cont nu trebuie decat sa va logati.
5. Daca ati ales sa finalizati comanda fara cont, (ca vizitator) va trebui sa introduceti Informatiile de facturare, adica nume, prenume, email, adresa, oras, judet si numar de telefon, dupa care apasati Continua. Daca doriti ca coletul sa fie livrat la alta adresa debifati Utilizati adresa de facturare. Livrarea poate fi facuta prin Fan Courier sau puteti ridica de la reprezentanta noastra din Suceava. Dupa ce ati selectat modalitatea de livrare, apasati Continua si veti observa ca veti plati doar la primirea coletului. Apasati din nou Continua. Ultima etapa a finalizarii comenzii este cea a verificarii inainte de a plasa propriu zis comanda, adica sa verificati daca toate datele introduse sunt corecte. Aveti optiunea de a introduce si un comentariu o data cu plasarea comenzii. Dupa ce ati revizuit toate informatiile introduse pentru comanda, apasati Plaseaza comanda.
6. O data plasata comanda, aceasta este trimisa catre noi cu toate informatiile si detaliile date de dumneavoastra.
Va vom contacta telefonic pentru a confirma comanda inainte de trimiterea coletului.
Atentie: Comenzile neconfirmate telefonic nu se expediaza!

Comanda telefonica

Aveti posibilitatea de a comanda telefonic produsele dorite, in fiecare zi de luni pana vineri intre orele 9 si 18.
Daca aveti nelamuriri pe parcursul comenzii sau doriti detalii despre un produs pe care l-ati comandat sau doriti sa il comandati, nu ezitati sa apelati la numarul de telefon 0740 039 858, numar ce il puteti folosi si pentru comenzi.