Termeni si Conditii

Folosirea site-ului de fata implica acceptarea explicita a termenilor de utilizare, a conditiilor si a politicii de confidentialitate. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor ” Termeni si Conditii “.
Proprietarul acestui site este SC MARVIS BRAND SRL.

SC MARVIS BRAND SRL. isi rezerva dreptul de a actualiza / schimba / modifica fara o notificare prealabila aceste Conditii generale si continutul site-ului. Pentru a evita orice neintelegere este recomandabil sa verificati aceste sectiuni de fiecare data cand accesati site-ul si doriti sa efectuati operatiuni pe acesta. In acest fel veti actiona in cunostinta de cauza.

I. ELEMENTE DEFINITORII
1. Termeni
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri/produse de catre SC MARVIS BRAND SRL, prin intermediul magazinului virtual al site-ului www.patuturi.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. Astfel, urmatorii termeni vor insemna :
Cumparator – persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate ce emite o Comanda.
Vanzator – SC MARVIS BRAND SRL, avand sediul social in Suceava, str. Ion Carp Fluierici nr. 1A, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J33/1176/2018, CUI: 39679692, avand cont bancar deschis la Banca ING , Cod IBAN RO74 INGB 0000 9999 0817 4157
Bunuri – orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de proprietate intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
Pentru utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

3. Securitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.
4. Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului www.patuturi.ro , incluzand in aceasta notiune texte, imagini, elemente de grafica web, si orice alte date, este proprietatea SC MARVIS BRAND SRL si a Partenerilor si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul scris a SC MARVIS BRAND SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
SC MARVIS BRAND SRL asigura utilizatorului site-ului acces limitat pe acest site in scopul cumpararii produselor si informarii de specialitate, dar nu ii confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi in scopuri comerciale acest site fara acordul expres si in scris al SC MARVIS BRAND SRL.
patuturi.ro este inscris la Autoriatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 1022952
Adresa de e-mail la care se poate raporta o eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site este: office@patuturi.ro .
5. Legaturi catre alte site-uri
SC MARVIS BRAND SRL nu raspunde si nu poate fi facuta responsabila de continutul (intelegand prin aceasta inclusiv natura lor) site-urilor la care se ajunge prin link-uri existente pe www.patuturi.ro . Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora..

6. Comunicari electronice
Prin folosirea site-ului www.patuturi.ro pentru cumpararea de bunuri/produse si/sau prin participarea la programele lansate de acesta, utilizatorul isi da acceptul implicit pentru primirea notificarilor in format electronic de la SC MARVIS BRAND SRL, incluzand in aceasta categorie comunicari prin e-mail si/sau anunturi pe site.
SC MARVIS BRAND SRL respecta libertatea de optiune si ofera posibilitatea utilizatorilor sa-si exprime dorinta de a nu mai primi comunicari electronice, stopand prin aceasta comunicarea pe e-mail.

7. Responsabilitati privind produsele comercializate
SC MARVIS BRAND SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul acestui site.

SC MARVIS BRAND SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta SC MARVIS BRAND SRL in maximum 48 de ore de la primirea / livrarea produselor, urmand ca aceasta sa fie rezolvata.

SC MARVIS BRAND SRL nu garanteaza ca prezentarile produselor sau orice alte elemente de continut al site-ului sunt lipsite de erori sau ca site-ul ofera informatii complete.
De asemenea, SC MARVIS BRAND SRL nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile si continutul acestuia.

8. Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre SC MARVIS BRAND SRL si client/cumparatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

9. CONDITII DE GARANTIE
– Garantia pentru conformitate este acordata 2 ani de la data dobandirii, in conditiile respectarii indicatiilor privind transportul, manipularea, depozitarea, instalarea si exploatarea; pe parcursul termenului mentionat de furnizor/producator. SC MARVIS BRAND SRL se obliga sa inlature lipsa de conformitate – stabilita conform legii, in termen de 15 zile de la data aducerii la cunostinta.
Garantia se suspenda daca se constata interventia persoanelor neautorizate asupra produsului sau in conditii ce contravin normelor si normativelor in vigoare in Romania.
Produsele sunt insotite de certificat, ce reprezinta o garantie a drepturilor consumatorului acordate prin OG 21/192, Legea 296/2004 si nu afecteaza drepturile consumatorului.

10. CONDITII DE ACORDARE A GARANTIEI
1. Garantia de conformitate se acorda pe perioada medie de utilizare a produsului, dar nu mai mult de 6 luni de la data dobandirii si are in vedere conformitatea produselor la data dobandirii.
2. In cazul solicitarilor de reparatii in cadrul termenului de garantie, sunteti obligat sa prezentati la magazinul de unde ati achizitionat produsul, certificatul de garantie impreuna cu factura originala sau bonul fiscal si ambalajul original in stare buna. Produsul reclamat va contine: toate elementele necesare identificarii, inscrise pe eticheta, ambalaj sau marcate pe produs. Vanzatorul va intocmi un proces verbal care sa constate lipsa de conformitate, dupa caz-dovada conform art. 18 din L449/2003, data prezentarii, prezentarea documentelor indicate, a ambalajului, starea produsului, punctul de vedere al vanzatorului cu privire la intrunirea conditiilor de acordare a garantiei de conformitate, proces verbal ce va fi transmis furnizorului in vederea analizarii indeplinirii conditiilor pentru acordarea garantiei, a masurii reparatorii propuse si a termenului de reparare.
3.Cumparatorului i-a fost aprobata functionarea corespunzatoare a produsului si i s-a explicat modul de utilizare. Cumparatorul a verificat intervalul de livrare a produsului, inclusiv existenta manualului de utilizare in limba romana. Cumparatorul a luat la cunostinta de integritatea produsului, a ambalajului si a pieselor componente.

11. DREPTUL LA GARANTIE SE PIERDE DIN URMATOARELE MOTIVE
1. Neprezentarea, in momentul solicitarii reparatiei, a facturii originale/bonului fiscal insotita de certificatul de garantie cu toate rubricile completate, a produsului si ambalajului in stare buna.
2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, utilizare, intretinere, instalare, precizate in manualul de utilizare.
3. Schimbarea starii originale a produsului, pastrarea in conditii improprii, caderea, expunerea la intemperii, manipularea defectuoasa.
4. Incredintarea produsului spre a fi reparat altor persoane decat cele autorizate.
5. Prezentarea produsului murdar (prezentand resturi/urme de alimente, de noroi, etc.) sau incomplet.
Garantia pentru conformitate nu se acorda pentru consumabile (roti, tapiterie, alte piese din material plastic), defectiuni sau deteriorari ale produsului datorate accidentelor, folosirii necorespunzatoare, folosirii neglijente, suprasolicitarii, uzurii normale.
Prezentul certificat de garantie nu acopera rani personale.
Garantia se aplica produselor ce au fost utilizate in mod corect si sunt in stare buna. Prezenta garantie nu acopera daunele aparute la produs in urma utilizarii excesive sau neglijente.
Garantia nu se ofera in urmatoarele situatii:
– Produsul a fost modificat
– Produsul nu este returnat complet
– Produsul nu este insotit de certificatul de garantie, dovada achizitiei, ambalajul original
– Defectul apare ca urmare a folosirii incorecte
– Defectul apare ca urmare a instalarii incorecte
– Au fost efectuate reparatii de catre alte persoane
– Defectul a survenit in urma unui accident rutier
– In cazul uzurii normale
– Defecte cauzate de plierea incorecta
– Zgarieturile constituie deteriorari normale si nu reprezinta motive pentru reclamatie
– Din cauza expunerii indelungate la soare, transpiratiei, stergerilor si spalarilor dese, materialul se poate decolora iar aceasta nu reprezinta motiv pentru reclamatie
– Uzura rotilor .

12. RETURNARE PRODUSE
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun , în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expira în termen de 14 zile de la:
– ziua în care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Produs sau a ultimei piese – în cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese,

Va rugam sa realizati o solicitare scrisa prin completarea Formularului de Retur .
Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.
Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Returnarea produsului catre Sc Marvis Brand Srl trebuie facuta prin intermediul unei firme de curierat rapid aleasa de client, exceptie Posta Romana , conform O.U.G Nr.34/2014 Articolul 6 , litera i.

VANZATOR :
SC MARVIS BRAND SRL
Suceava, str. Ion Carp Fluierici
J33/1176/2018, CUI: 39679692
Banca ING Centrala Romania, Cod IBAN RO74INGB0000999908174157

www.patuturi.ro – Termeni si Conditii