Info

Cum comand

Prin intermediul www.patuturi.ro puteti comanda online produsele dorite.

Trebuie sa adaugati fiecare produs in cosul de cumparaturi, folosind butonul “Adauga in cos”.

In cazul in care doriti sa stergeti anumite produse din cos, folositi butonul special din dreptul fiecarui produs, apoi selectati butonul “Actualizeaza cosul”.

Pentru finalizarea comenzii, folositi butonul “Spre finalizarea comenzii”. Veti fi directionat la o sectiune in care trebuie sa bifati daca doriti sa va creati un cont pentru a va inregistra, sau daca doriti sa plasati comanda fara inregistrare.

Odata inregistrat pe site, va veti crea un cont care va va ajuta sa econimisiti timp, astfel incat veti cumpara mai usor produsele dorite si veti avea acces rapid si facil la istoricul si starea comenzilor. Apasati apoi continua comanda pentru a fi directionat la sectiunea in care trebuie sa completati informatiile de facturare.

Daca ati ales sa va creati un cont, dupa completarea tuturor acestor informatii, veti primi un e-mail de confirmare a comenzii. Odata completate, aceste date vor ramane inregistrate in contul dumneavoastra si nu va mai fi necesar sa le introduceti din nou in cazul unei noi comenzi, decat daca doriti sa schimbati adresa de livarare.

Livrarea comenzilor

Livrarea produselor se va face cu ajutorul firmelor de curierat rapid agreate de catre SC MARVIS BRAND SRL. Transportul va fi achitat de cumparator, doar in cazul in care produsul comandat dispune de transport gratuit, acesta va fi suportat de firma.

Cel mai usor mod de a plati este acela la primirea coletului, adica RAMBURS. Tarifele se aplica doar in cazul comenzilor in localitati, ce nu percep kilometri suplimentari. In exteriorul localitatilor se percep taxe suplimentare, acestea fiind confirmate de curier. In mod normal produsul comandat si confirmat telefonic, ajunge la cumparator intre 2 si 30 de zile lucratoare.

In situatii speciale, SC MARVIS BRAND SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a persoanei care a efectuat comanda. Produsele sunt trimise in ambalajul lor original, de aceea va sfatuim ca atunci cand primiti un colet cu ambalaj deteriorat sa nu il acceptati, deoarece degradarea ambalajului sau absenta acestuia poate duce la pierderea garantiei a produsului comandat.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

Date contact

Pentru alte detalii, va asteptam la sediul nostru de pe str. Ion Carp Fluerici Nr. 1A, Suceava, la numarul de telefon 0740 039 858 sau prin formularul de pe pagina de Contact.