Loviturile bebelusului tau din timpul sarcinii

Lovituri Bebelusi

Cu siguranta, loviturile micutului tau din timpul nasterii sunt speciale si iti ofera un sentiment de siguranta si multa emotie.. Dar oare ce iti pot transmite aceste lovituri?
Loviturile din burtica mamei indica, in primul rand, o buna dezvoltare a bebelusului si dupa cum ati banuit, indica faptul ca este activ. Ca si mamica, poti simti aceste lovituri si cand bebelusul sughita sau stranuta.
Probabil v-ati dat seama deja ca aceste lovituri sunt mult mai frecvente dupa ce mancati. In general, un bebelus sanatos te va ‘lovi’ de aproximativ 15-20 de ori pe zi.

Bebelusi

Cand incep aceste lovituri ale bebelusului tau?

Bebelusii vor incepe sa te loveasca chiar dupa primele 9 saptamani. Bineinteles, aceste lovituri pot incepe si mai devreme, dar sunt cam greu de simtit sau de ‘detectat’. Mamicile care sunt la a doua sarcina pot simti aceste lovituri incepand cu cea de-a 13-a saptmana de nastere.

Dupa 28 de saptamani de sarcina, doctorul iti poate spune ca aceste lovituri pot fi mai rare si tocmai de aceea va trebui sa le numeri. Absenta lor poate fi cauza lipsei de oxigen, deci trebuie sa fim precauti.

Dupa cea de-a 36-a saptamana de sarcina, lipsa loviturilor nu mai sunt o problema

Bebelusul tau a crescut si nu se va mai misca atat de mult, tocmai de aceea si loviturile vor fi mai rare sau chiar vor lipsi. Asadar, nu-ti fa griji! Inca putin si iti vei putea tine minunea in brate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *