Esti pregatita pentru un bebe?

Esti Pregatita Pentru Un Bebe?

Raspunsul este unul simplu. Niciodata nu poti fi pregatita sau suficient de pregatita sa ai un copil. Niciodata nu e “momentul potrivit” sau perioada potrivita din viata ta. Totusi…
Imagineaza-te peste 15-20 de ani si ca te afli la masa de Craciun. Alaturi de cine ai vrea sa fii? Alaturi de sotul tau? De 3 pisici? Sau vrei sa ai casa plina de galagie, de zambete si de copii nerabdatori sa-si primeasca cadourile?
Cum iti pot da seama daca esti pregatita pentru un bebe? Gandeste-te la viitorul tau. Probabil niciodata nu va fi momentul potrivit pentru asta. Nu iti pot planifica o zi din saptamana, din luna sau din an pentru a avea un copil. Mereu vor fi lucruri pe care le vei vrea: poate o casa mai mare, o masina mai mare, o vacanta, dar totusi si o viata mai plina. Una mai fericita, plina de griji, plina de realizari.
Nu este usor sa ai un copil. Nu te vom minti. Va fi greu. Va fi uneori foarte greu, va fi extenuant, iti vei pierde rabdarea si viata ti se va schimba complet.
Dar merita. Lucrurile care merita in viata cer timp.
Doar avand un copil iti vei da seama ca nicio iesire in oras, nicio noapte in club sau o seara cu prietenii nu se va compara cu familia ta. Cand iti vei tine strans in brate copilul iti vei da seama ca a creste un copil este o aventura. Aventura vietii tale. Fiecare noua etapa iti va aduce noi bucurii si noi provocari. Vei invata lucruri interesante impreuna cu ei, te vei reinventa si iti vei da seama ca nimic nu se va compara cu sunetul “mama” rostit de micul tau copilas.

Voi ce credeti? Va considerati “pregatite”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *