Termeni si Conditii

Politica de confidentialitate

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate aplicata pe https://patuturi.ro/. Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online. Informatii personale reprezinta orice informative care va identifica pe dumnevoastra in nume personal (adresa de contact, nume, adresa de mail, numere de telefon).

Nota de informare privind protectia datelor personale Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Betrom Prod SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dvs, un membru al familiei dvs. ori o alta persoana. Datele personale ale consumatorilor sunt folosite numai in vederea prelucrarii si livrarii corecte a comenzilor, respectiv pentru intocmirea facturilor fiscale si nu vor fi comunicate tertilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dvs. face insa imposibila desfasurarea livrarilor de produse.

Plata si livrarea

O comanda plasata prin intermediul site-ului https://patuturi.ro/ are valoare contractuala.

Livrarea produselor se face prin intermediul firmelor de curierat agreate de https://patuturi.ro/ in termen de 3 sau 30 zile lucratoare lucratoare de la plasarea comenzii. In cazuri exceptionale, daca unul din produsele comandate nu se afla in stoc la momentul plasarii comenzii veti fi anuntat de catre unul din operatorii nostrii cand va fi disponibil pentru livrare.

Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.

Responsabilitati privind produsele

Specificatiile tehnice sau preturile produselor prezente pe acest site sunt realizate de noi utilizând informatiile specifice ale producatorilor produselor prezentate. Descrierile sunt informative si pot fi schimbate fara o înstiintare prealabila. SC Betrom Prod SRL nu îsi asuma nici o responsabilitate asupra schimbarilor care ar putea surveni.

Am incercat sa eliminam greselile care pot aparae in editarea electronica sau manuala a informatiilor privitoare la produse. Fotografiile prezente pe https://patuturi.ro/sunt cu titlu informative astfel incat produsele livrate pot diferi de acestea in orice mod fara o notificare prealabila de catre producatori.

Produsele pot sa difere de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc, insa in astfel de situatii clientul va fi instiintat inainte de a i se trimite comanda si nu se va trimite decat cu acceptul acestuia. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a obligatiilor https://patuturi.ro/ fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client.

In cazul in care pretul afisat sau alte detalii ale produsului difera datorita introducerii gresite in baza de date, https://patuturi.ro/ isi rezerva dreptul de a anula livrarea si de a anunta clientul cu privire la eroarea aparuta.

Comenziile trebuie confirmate telefonic inainte de a fi livrate.

Returul produselor

Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun , în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile de la:
- ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
- ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Produs sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,
 
In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa formularul de contact de pe site ( https://patuturi.ro/contacts )
Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OG 130/2000 Art 2 (1) lit. b)..

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza returul. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Garantia

Garantia este conforma cu certificatul de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea importatorului/producatorului.

Litigii

Prin navigarea pe https://patuturi.ro/ utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenele si Conditiile de utilizare a site-ului si orice litigiu aparut intre utilizator si SC Betrom Prod SRL. In cazul in care apare un conflict intre cele doua parti, se va incerca rezolvarea acestuia pe cale amiabila. In caz contrar partile se vor adresa instantelor de judecata competente.


Copyright © 2017 Patuturi Marvis. Toate drepturile rezervate.

"Marvis" este marca inregistrata a SC Betrom Prod SRL, Certificat de Inregistrare OSIM nr.1022952/22.05.2014.