Sanatatea copilului

Copilul este cea mai importanta investitie. Dati-ne voie sa investim si noi!

Noi alegem si utilizam numai materialele, adezivii, vopselurile si lacurile care nu afecteaza in nici un fel sanatatea copilului. La Marvis, perfectiunea nu este doar o aparenta. Este preocuparea noastra reala, care incepe de la alegerea celor mai bune materiale oferite de natura, cum ar fi, alegerea celui mai bun lemn de fag aburit si uscat prin metode proprii. Acestui material pretios ii adaugam apoi beneficiul celor mai avansate tehnologii de prelucrare, il tratam cu aburi si apoi il uscam, il innobilam cu lacuri si vopsele pe baza de apa, cu delicatetea si atentia finisarii manuale, si desigur, cu pasiunea si experienta noastra in lucrul cu lemnul, care au deja o vechime de trei generatii.

Iata cateva caracteristici ale mobilierului nostru, care pot sa va asigure ca sanatatea copilului este protejata:

  • 100% lemn masiv de fag, tratat fara chimicale, doar aburit si uscat pentru mai multa rezistenta si stabilitate in timp
  • Nu folosim absolut deloc PAL in procesul de fabricatie, de aceea, toate produsele Marvis nu contin formaldehide, care sunt folosite la obtinerea PAL-ului si MDF-ului;
  • Utilizam exclusiv lacuri si vopsele pe baza de apa, certificate international ca nefiind toxice. Produsele folosite la finisare nu contin plumb sau orice alta substanta toxica, sau care ar putea produce emanatii toxice in anumite conditii.
  • Utilizam numai cleiuri organice la imbinarea sertarelor, fetelor, altor imbinari si in toate situatiile care necesita adezivi.

Fisa siguranta mobilier


Copyright © 2017 Patuturi Marvis. Toate drepturile rezervate.

"Marvis" este marca inregistrata a SC Betrom Prod SRL, Certificat de Inregistrare OSIM nr.1022952/22.05.2014.