Prima vacanta cu copiii

Prima Vacanta Cu Copiii

Prima dumneavoastra vacanta cu copiii/copilul nu se va asemana deloc cu cele dinainte de a avea copii.  Poate fi relaxanta, dar nu in modul in care v-ati inchipui. Va fi mai mult o scapare din rutina si o oportunitate pentru familie de a-si petrece mai mult timpul impreuna, in loc de a inghesui cateva momente de distractie in familie printre munca/scoala, teme, treburile casnice, etc.

Acestea sunt cateva lucruri pe care este bine sa le cunoasteti atunci cand aveti copii:

1. Va veti schimba modul in care va petreceti vacantele

Tipuri de vacante pe care nu le-ati fi luat in considerare inainte pot deveni, dintr-odata, alegerea perfecta cand trebuie sa va aduceti copiii.

Turismul intr-un oras interesant, mersul la munte, la mare, cu vaporul sau excursiile sunt cateva dintre optiunile ce se potrivesc unei familii cu copii.

2. Copiii se adapteaza usor

Cand ai 6 ani, totul este nou, interesant si demn de explorat. Copiii de aceasta varsta inca nu si-au format preferinte in materie de vacante. Este bina sa le oferiti oportunitatea de a trece prin tot felul de situatii, ca acestia sa-si dezvolte personalitatea si sa-si dea seama, pe viitor, de modul in care le face cel mai mult placere sa-si petreaca vacantele.

3. Organizarea este vitala

Regula noastra de aur este 2 valize la 3 oameni. Cu cat carati mai putin, cu atat trebuie sa aveti grija de mai putine lucruri si aveti mai putin de carat inapoi.

4. Intocmiti liste

Este bine sa faceti liste cu lucrurile pe care cu siguranta ca nu rebuie sa le uitati: portofel, buletin, chei, gustari, etc. si sa o puneti pe usa.

5. Este o oportunitate perfecta de a-i face pe copii sa guste mancaruri noi

Daca dati de mancaruri suficient de straine voua si  suficient de bine prezentate puteti sa-i facepti pe cei mici sa adore alimente la care, in mod normal, ar stramba din nas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *