Patut Adela

4.45

In stoc.


1250,00 lei
Comenzi prin telefon: 0740 039 858

Sculpturile manuale aflate pe sertar dar si pe gardut, ne aduce satisfactia aceea, ca in sfarsit copilul este intr-un loc placut. Cea mai mare dorinta a tinerilor parinti este aceea ca bebelusul sa doarma noaptea intr-un patut. Astfel vor avea amandoi un somn odihnitor.

*

* Câmpuri obligatorii

1250,00 RON

Detalii

Este esential sa doarma inca din prima zi in care a ajuns acasa in patutul lui. In acest fel se va obisnui cu fermitatea patutului dar si cu faptul ca acela este locul lui pentru somn.

Atunci cand achizitionam un patut trebuie sa ne gandim ca piticul isi va petrece acolo majoritatea timpului si este posibil ca primii pasi sa fie facuti tot acolo, de aceea este extrem de important ca patutul sa fie unul sigur. La fel de importante sunt si celelalte detalii, un patut din materiale ecologice, ne va scapa de acel sentiment de nesiguranta.

La fabricarea acestor patuturi trebuie sa avem in vedere ca va fi folosit de un bebelus si nu trebuie sa prezinte nici cel mai mic pericol. Asa ca fiecare patut este bine finisat si are colturi rotunjite. Piesele sunt asamblate fara a folosi adezivi, iar vopseaua este pe baza de apa.

Sertarul acestui patut are doua compartimente. Patutul are gratiile din fata glisante, dar poate fi pus si langa patul parintilor, daca ii este scos gardutul din fata. Poate fi adaptat in functie de varsta celui mic, avand 8 trepte de reglare a saltelei, partea de jos fiind conceputa din sipci ortopedice.

Dimensiune exterioara 143 cm lungime, 68 cm latime si 112 cm inaltime. Salteaua potrivita, este cea de 120 cm lungime si 60 cm latime. Patutul poseda si un sistem de balansare, in cazul in care nu mai doriti sa fiti balansat il puteti fixa in asa fel incat nu se va mai legana.

Altii au cumparat si...

Patut Alesia

Patut Alesia

89900 lei
Patut Amalia

Patut Amalia

95000 lei
Patut Marcela

Patut Marcela

73000 lei
Patut Maria

Patut Maria

1.05000 lei
Patut Mary

Patut Mary

1.39000 lei
Patut Nicolas

Patut Nicolas

50000 lei
Patut Sofia

Patut Sofia

58000 lei
Patut Eric

Patut Eric

1.20000 lei

Review-uri (7 review-uri)

 • Review adaugat de
  Daniela Tiron
  cu 5 luni in urma

  O bijuterie


  Pătuțul este superb, atent lucrat şi finisat. Sistemul de balansare este încântător, nu scoate un sunet, sunt sigură că bebelina îl va adora.
  Mulțumim pentru tot!

 • Review adaugat de
  Anca Dobrinca
  cu 6 luni in urma

  Recomand


  Este un patut pentru bebelus elegant si frumos!

 • Review adaugat de
  Bianca Stefura
  cu 8 luni in urma

  Buna!


  Recomand acest patut cu tot dragul!Este superb!Eu si bebelusul meu suntem foarte incantati de el!

 • Review adaugat de
  Raluca Damian
  cu 8 luni in urma

  Multumita


  Am primit coletul, patutul e superb iar lenjeria verde e bestiala. Recomand cu mare drag.

 • Review adaugat de
  Mihaela Marian
  cu 9 luni in urma

  Frumos produs


  Salut Marvis, încântata de colaborare. Am primit patutul e foarte frumos si bine finisat. Sunt multumita de alegerea facuta. Si lenjeria e k, am sa mai comand. Recomand cu mare drag.

 • Review adaugat de
  Marius Florin Ipate
  cu 10 luni in urma

  Recomand


  Calitate& pret de nota 10. Este superb, multumesc si bravo de seriozitatea de care dati dovada.

 • Review adaugat de
  Marvis
  cu 8 ani in urma

  Bebelusi


  De ce răsare soarele? De ce plouă? De ce iarba are culoarea verde? De ce există fericire? De ce e greu de atins? De ce nu ştim unde să o căutăm? Sunt întrebări pe care, poate, ni le-am pus toţi la un moment dat în viaţă. Vine o perioadă în viaţă în care destinul nostru se rostogoleşte zgomotos către o altă etapă şi uităm tot ce am învăţat până atunci despre fericire şi tristeţe. Ne dăm seama că fericirea stă cuibărită în zâmbetul copilului din braţele noastre. Dar uneori suntem atât de preocupaţi de viaţa cotidiană, încât nu mai ştim unde să regăsim liniştea şi bucuria noului membru al familiei. Cumpărăm jucării, lucruri noi, hăinuţe, dar secretul este altul. Experienţa m-a învăţat că în primii ani de viaţă totul se rezumă la pătuţ : un loc confortabil, în care bebeluşul îşi poate cuibări visele, zâmbetele şi se poate dezvolta frumos.
  Uitaţi tot ce ştiaţi până acum despre fericire şi daţi-i un alt sens. Descoperiţi fericirea micuţului ascunsă în pătuţul potrivit de la Marvis. Avem fericire pentru toţi. Şi la noi, fericirea e chiar uşor de obţinut.

Vezi mai multe review-uri

Scrie un review

Evaluarea ta *

Calitate
Pret

Copyright © 2017 Patuturi Marvis. Toate drepturile rezervate.

"Marvis" este marca inregistrata a SC Betrom Prod SRL, Certificat de Inregistrare OSIM nr.1022952/22.05.2014.