Acneea in timpul sarcinii,tratamente naturale

Acnee

Acneea este frecventa in timpul sarcinii. De fapt, mai mult de una din fiecare doua femei insarcinate se pot astepta sa dezvolte acnee. In unele cazuri, acneea poate fi severa. Cauza principala a acneei atunci cand sunteti insarcinata este cresterea nivelului de hormoni in primul trimestru. Nivelul mai ridicat mareste productia de ulei natural din piele.

Este greu de prezis cine va dezvolta acnee la sarcina. Cu toate acestea, aveti un risc mai mare daca  aveți acnee la inceputul ciclului menstrual. Daca nu dezvoltati acnee in timpul primului trimestru de sarcina, este putin probabil sa aveti tulburari care nu sunt obisnuite in timpul celui de-al doilea sau al treilea trimestru de sarcina.

Gestionarea acneei atunci cand sunteti insarcinata poate fi dificila. Acest lucru se datoreaza faptului ca multe tratamente cu prescriptie medicala si fara prescriptie medicala vin cu un risc ridicat de defecte congenitale. In general, ar trebui să evitati orice medicament care are chiar si o sansa îndepartata de a va rani copilul.

 Cum sa tratati acneea in timpul sarcinii:

 1. Ulei de nuca de cocos virginUlei

  Vei avea nevoie

  Putine picaturi de ulei de nuca de cocos virgin.

  Ce trebuie sa faceti ?

  Curatati pielea si uscati-o. Acum, masati zona afectata cu ulei de nuca de cocos pentru un minut. Lasati-l peste noapte.

  Cat de des ar trebui sa faceti asta?

  Repetati asta in fiecare noapte.

  De ce functioneaza acest lucru?

  Uleiul de cocos are proprietăți antimicrobiene care sunt eficiente împotriva bacteriilor care provoacă cosuri. Este, de asemenea, un emolient care hidratează și hrănește pielea.

 2. LamaieLamaie

  Vei avea nevoie

  Suc de lamaie proaspat.

  Ce trebuie sa faceti?

  Aplicati suc de lamaie pe acnee .Lasati sucul  o ora.Clatiti-va fata cu apa.

  Cat de des ar trebui sa faceti asta ?

  Faceți acest lucru de doua ori pe zi si in fiecare noapte, inainte de a merge la culcare.

  De ce funcționeaza acest lucru ?

  Lamaia este renumita pentru ingredientele sale naturale  si acest lucru este motivul pentru care este inclus in atat de multe produse. Este de natura antimicrobiana. De asemenea, aduce inapoi echilibrul pH-ului pielii.

  Prudenta: Daca este prea puternic sucul de lamaie brut, il puteti dilua cu apa. Nu folositi lamaie pe toata fata, deoarece va va irita pielea.

 3. Aloe VeraAole Vera

  Vei avea nevoie

  O frunza de aloe vera.

  Ce trebuie sa faceti?

  Se taie frunza si se transfera gelul prezent intr-un recipient. Pe o fata curata, aplicati o parte din acest gel si masati-l. Lasati gelul o jumatate de ora si apoi clatiti. Daca nu se simte prea lipicios, puteti lasa gelul peste noapte.

  Cat de des ar trebui sa faceti asta?

  Faceti asta in fiecare noapte, inainte de a merge la culcare.

  De ce functioneaza acest lucru ?

  Aloe vera gel este un remediu natural minunat care face minuni pentru o varietate de piele, precum si probleme de par. Ajuta la reducerea eficienta a acneei (sau a cosurilor) cu proprietatile sale de vindecare. Ofera combinatia potrivita de nutrienti si compusi de tonifiere a pielii cu pielea si o intinde.

 4. Uleiuri esentialeUleiuri Esentiale

  Vei avea nevoie

  -1-2 picături de ulei de arbore de ceai

  -1 drop de ulei de lavanda

  -4-5 picaturi de ulei de nuca de cocos virgin sau ulei de masline.

  Ce trebuie sa faceti?

  Faceti un amestec de uleiuri esentiale . Aplicati acest lucru pe acnee si lasati-l peste noapte.

  Cat de des ar trebui sa faceti asta?

  Utilizati asta in fiecare noapte.

  De ce functioneaza acest lucru?

  Uleiurile esentiale, cum ar fi uleiurile esentiale de lavanda, precum si uleiul de arbore de ceai, lucreaza foarte bine pentru a reduce acneea si chiar cicatricile. Ele au proprietati antimicrobiene, antioxidante.

  Prudenta: Uleiurile esentiale sunt foarte concentrate si nu se potrivesc tuturor. Dacă nu ați utilizat niciodată aceste uleiuri, consultati-va medicul inainte de a-l folosi in timpul sarcinii. Pielea ta este deja sensibila in timpul acestei faze, iar uleiurile esentiale ar trebui utilizate numai daca sunteti sigur ca pielea nu este alergica la acestea.

 5. Turmeric(Curcuma)Turmeric

  Vei avea nevoie

         -1/2 lingurita de turmeric

         -Apa.

         Ce trebuie sa faceti?

         Se prepara pasta de turmenic si se aplica           pe acnee.Lasati-o timp de o ora si apoi               spalati-va.Pasta de turmenic poate fi                   lasata peste noapte.

        Cat de des ar trebui sa faceti asta?

        Aplicati acesta pasta in fiecare zi.

        De ce functioneaza acest lucru ?

        Turmeric este un antiseptic natural și, de asemenea, un agent de intarire a tenului. Ea trateaza                        infectia care cauzeaza cosurile in timp ce imbunatateste calitatea pielii.

       6.  Acid glicolic

Acid Glicocil

         Vei avea nevoie

         Crema OTC cu acid glicolic (10% sau mai           puțin).

        Ce trebuie sa faceti? 

        Aplicati crema asa cum este indicat pe                cutie.

       Cat de des ar trebui sa faceti asta?

        Utilizati acest lucru zilnic pentru rezultate              optime.

       De ce functioneaza acest lucru?

       Acidul glicolic este un exfoliant care indeparteaza stratul mort si uleios al celulelor pielii si aduce la                 suprafata pielea moale si neteda.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *