Mobilier rezistent

Un stil mereu actual intr-un mobiler facut sa dureze trei generatii.

Nu facem absolut nici un compromis de la calitate. Aplicam intotdeauna principiul de baza conform caruia este mai usor sa faci ceva atunci cand faci cu daruire si seriozitate. Cand proiectam si construim patutul nostru, nu concuram decat cu noi insine. Atunci cand alegem lemnul, il prelucram, il asamblam si il finisam, construim patutul dumneavoastra ca si cum l-am construi pentru copiii nostri. Orice altceva decat perfect, nu este bun pentru noi. De aceea, de cele mai multe ori, noi suntem cei care impingem in sus standardele acestei meserii. Investim in calitate si in pacea sufleteasca a parintilor fara sa ne uitam tot timpul la cifre. Avem certitudinea ca numai atunci cand lucrezi cu pasiune pentru copii, creezi adevarata valoare. Iar adevarata valoare nu se depreciaza niciodata.

Lemn masiv de fag

Iata cateva elemente cheie ale constructiei mobilerului nostru:

  • Lemnul masiv de fag are o rezistenta si o durabilitate superioara altor materiale folosite in industria mobilei de astazi.
  • Toate componentele din lemn sunt asamblate in sistemul clasic si solid. La imbinari folosim numai cleiuri organice si cuie speciale.
  • Fetele superioare ale mobilierului nu sunt lipite cu adeziv de corpul patutului, pentru a permite lemnului sa elibereze, in timp, tensiunile care apar in procesul natural de imbatranire. Astfel, patutul nu se mai deformeaza semnificativ si isi pastreaza forma, functionalitatile si integritatea.
  • Toate sertarele sunt dotate cu mecanisme si glisiere germane. Glisierele pot sustine, in pozitia complet deschisa a sertarului, o greutate de 30 kg.

Copyright © 2017 Patuturi Marvis. Toate drepturile rezervate.

"Marvis" este marca inregistrata a SC Betrom Prod SRL, Certificat de Inregistrare OSIM nr.1022952/22.05.2014.