Livrarea comenzilor

Livrarea coletelor se face prin intermediul firmelor de curierat rapid agreate de catre SC BETROM PROD SRL.

Costurile de transport vor fi suportate de catre cumparator, cu exceptia cazurilor in care este prevazut transportul gratuit.

Livrarea comenzilor

Aceste tarife sunt valabile doar in localitatile pentru care nu se percep kilometri suplimentari. In exterior se percep costuri suplimentare care se confirma cu curierul.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe patuturi.ro este intre 3 si 30 zile lucratoare, din momentul plasarii comenzii. In conditii speciale, SC Betrom Prod SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a persoanei care a efectuat comanda.

Coletele se expediaza in ambalajul lor original. Va rugam sa nu acceptati de la curier produse ale caror ambalaje sunt deteriorate sau inexistente, poate duce la pierderea garantiei produselor.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.


Copyright © 2017 Patuturi Marvis. Toate drepturile rezervate.

"Marvis" este marca inregistrata a SC Betrom Prod SRL, Certificat de Inregistrare OSIM nr.1022952/22.05.2014.