Cum poti ajuta somnul bebelusului

Cum Poti Ajuta Somnul Bebelusului

Pana acum, probabil ati gasit combinatia perfecta pentru a-l ajuta pe bebelusul tau sa se relaxeze (cum ar fi o baita calda sau o poveste inainte de culcare). Ramai cu aceasta combinatie, dar nu prea mult timp. Ceea ce acum vi s-ar putea pare distractiv, nu o sa mai fie atunci cand va fi necesara in fiecare noapte, pentru perioade din ce in ce mai lungi. Decide de cate ori o sa ii dai jucaria pe care a aruncat-o din patut inainte de culcare.

Obisnuieste-te sa stabilesti reguli si ramai la ele. Acest lucru nu-l ajuta pe bebelus doar sa doarma mai bine si mai mult, dar te va ajuta si pe tine, mai tarziu, cand vor aparea probleme de disciplina majore.

Daca bebelusul se trezeste in toiul noptii, vei dori sa te asiguri rapid ca totul este bine si ca esti prin apropiere. Dar, prea multa interactiune se poate intoarce impotriva ta, si ar fi mai bine ca “vizitele” pe timp de noapte sa fie scurte si plictisitoare pentru copilul tau.

Daca bebelusul se trezeste devreme, lasa perdelele sau jaluzelele trase astfel incat sa nu intre lumina soarelui in camera sa. De asemenea, incercati sa puneti cateva jucarii sigure in patut, astfel bebelusul va fi ocupat dimineata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *