Cum pot comanda produsele Marvis?

Comanda online

Etapele comenzii online sunt:

  1. Folosind meniul de mai sus, navigati prin categoriile de produse. Daca stiti exact produsul pe care il cautati puteti introduce cuvantul in campul de cautare din partea din dreapta sus si apasati butonul Cauta. O data ce ati gasit produsul potrivit cerintelor dvs, alegeti culoarea produsului, daca aveti aceasta optiune, sau cantitatea, daca doriti mai mult de un produs, si apasati pe butonul Adauga in cos.
  2. O data ce ati comandat produsul, veti fi redirectionat catre cosul dumneavoastra de cumparaturi si veti fi notificat ca acel produs a fost adaugat in cos. Daca doriti sa continuati cumparaturile dati click pe Continua cumparaturile. Daca mai adaugati un produs, veti fi notificat si redirectionat iar catre cosul de cumparaturi.
  3. In cosul de cumparaturi veti gasi produsele pe care le-ati dorit si toate detaliile cu costurile. Pentru a initializa comanda, apasati pe butonul Finalizeaza comanda.
  4. O data ajunsi pe pagina cu finalizarea comenzii veti avea optiunea de a comanda ca vizitator (fara cont), sa va inregistrati (faceti cont, astfel toate datele despre comanda si dvs vor fi stocate si accesate de dumneavoastra oricand) sau sa va autentificati (daca aveti deja cont).
  5. Daca ati ales sa Finalizati comanda ca vizitator fara cont, va trebui sa introduceti Informatiile de facturare, adica nume, prenume, email, adresa, oras, judet si numar de telefon, dupa care apasati Continua. Daca doriti ca coletul sa fie livrat la alta adresa debifati Utilizati adresa de facturare. Livrarea poate fi facuta prin Fan Courier sau puteti ridica de la reprezentanta noastra din Suceava. Dupa ce ati selectat modalitatea de livrare, apasati Continua si veti observa ca veti plati doar la primirea coletului. Apasati din nou Continua. Ultima etapa a finalizarii comenzii este cea a verificarii inainte de a plasa propriu zis comanda, adica sa verificati daca toate datele introduse sunt corecte. Aveti optiunea de a introduce si un comentariu o data cu plasarea comenzii. Dupa ce ati revizuit toate informatiile introduse pentru comanda, apasati Plaseaza comanda.
  6. O data ce ati plasat comanda, aceasta a fost trimisa catre noi cu toate detaliile introduse de dumneavoastra. Va vom contacta telefonic pentru a confirma comanda inainte de trimiterea coletului.
  7. Atentie: Comenzile neconfirmate telefonic nu se expediaza!

Comanda telefonica

Orice comanda se poate efectua si telefonic pe parcursul programului de lucru. Acesta este de luni pana vineri intre orele 9 si 18. Numarul de telefon disponibil pentru comenzi este: 0740 039 858.

De asemenea daca pe parcursul plasarii comenzii online intampinati dificultati sau aveti unele nelamuriri nu ezitati sa folositi numarul de telefon specificat mai sus mai sus pentru clarificare.


Copyright © 2017 Patuturi Marvis. Toate drepturile rezervate.

"Marvis" este marca inregistrata a SC Betrom Prod SRL, Certificat de Inregistrare OSIM nr.1022952/22.05.2014.