Care este cea mai bună lenjerie pentru bebeluș?

Cea Mai Buna Lenjerie Pentru Bebelus

Veti dori sa ii oferiti bebelusului dumneavoastra cea mai confortabila si mai sigura lenjerie.

Incepeti prin a alege un patut care respecta standardele moderne de siguranta ale patuturilor. Daca este imprumutat sau cumparat la mana a doua, fiti foarte atenti: Cititi cum sa cumparati un patut pentru a fi siguri ca e acceptabil. Si selectati o saltea ferma (o saltea moale poate aduce pericol de sufocare) care se potriveste bine in patut. Distanta dintre saltea si lateralele patutului nu ar trebui sa depaseasca maxim 2 degete de ale dumneavoastra.

Protectiile laterale nu sunt necesare, si daca sunt pufoase, sunt periculoase. Daca va decideti sa utilizati protectii laterale, alegeti-le pe cele care sunt subtiri si se fixeaza bine pe lateralele patutului, astfel incat ele sa nu cada. Asigurati-va ca nodurile nu sunt inauntrul patutului, ci inafara acestuia.

Folositi o husa de saltea din flanel impermeabila, care este mai rece, mai sigura si mai confortabila. Acoperiti husa cu un cearsaf de bumbac. Husa ii va oferi caldura suplimentara si confort in lunile reci de iarna. Asigurati-va ca cearsaful se potriveste perfect in jurul saltelei si ca nu se increteste in timp ce bebelusul doarme.

In timp ce este tentat sa pui paturele confortabile si frumoase in patut, gandestete ca lenjeria de pat moale este un pericol de sufocare pentru bebelus. Pentru a incalzi bebelusul, cel mai bine este sa folositi saci pentru sugari sau pijamale cu picioare decat cuverturi sau paturi. Daca decideti sa folositi o patura, alegeti una subtire, bagati-o in siguranta in jurul picioarelor si in partile laterale ale patutului, ajungand doar pana la pieptul copilului. Bag-o sub mainile lui, nu sub barbie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *