7 lucruri pe care le veti invata despre somnul bebelusului

Reguli Despre Somnul Bebelusilor
  1. Nu trebuie sa faci tot ce-ti sugereaza medicul pediatru. Ca noi mame, luati in considerare tot ceea ce spune medicul pediatru. Veti observa ca el doar face sugestii si nu o sa va eticheteze ca fiind o “mama rea” daca nu ati invatat copilul sa doarma cum a spus el.
  2. Cand vine vorba de nou-nascuti, toata lumea este prea obsedata de somn. Sa nu vi se para o gluma daca unele persoane o sa va intrebe cum l-ati invatat sa doarma. Nu toti copiii dorm bine, iar altii dorm. Nu trebuie sa vorbim despre asta tot timpul. Doar ii nauceste pe parinti.
  3. Fiecare parinte nou minte. Daca o sa mergeti la sedinte cu mamici noi, majoritatea vor spune ca copiii lor dorm noaptea inca de cand au o ora. Dar, nu cred ca e cazul. Uneori vedem copii prin ochelari colorati.
  4. Fiecare copil va ajunge sa doarma noaptea, chiar si al tau. De fapt, copilul tau va face totul, de la somn la sezut. Fortandu-l nu-l va face sa ajunga la acestea mai repede.
  5. Va trebui sa invatati copilul sa doarma mai mult de o data. Copiii cresc si se dezvolta, iar aceste modificari pot afecta modelele lor de somn.
  6. Doar pentru ca copilul tau doarme bine nu inseamna ca dormi si tu. Intreaba orice mama cand a dormit ultima oara bine si iti va raspunde ca inainte de a avea primul copil. Acest lucru se intampla din cauza ca mamele nu dorm bine de obicei. Au atatea in minte si atat de multe lucruri de facut!
  7. Nu o sa ai niciodata nevoie de ceas ca sa te trezesti o data ce devii parinte. Poate veti dori ca bebelusul sa doarma pana la 7 sau 8 dimineata, dar unii copii se trezesc mai devreme, facand alarma de langa pat inutila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *